Yokogawa ontvangt Frost & Sullivan 2017 Global Customer Value Leadership Award

Amersfoort, The Netherlands 12 juni, 2017

Yokogawa ontvangt Frost & Sullivan 2017 Global Customer Value Leadership Award

Yokogawa heeft de Global Customer Value Leadership Award van Frost & Sullivan ontvangen in de categorie Automatiseringsoplossingen en -diensten. De prijs is een bevestiging voor de manier waarop Yokogawa de samenwerking met klanten invult. Het bieden van hoogwaardige oplossingen met een hoge ROI (return on investment) staat daarbij centraal.

De Best Practice Awards van Frost & Sullivan worden toegekend aan bedrijven die zich onderscheiden in technologische innovatie en strategische product- en dienstontwikkeling voor regionale en wereldwijde markten. Voor elk van deze prijzen voeren Frost & Sullivan-analisten op verschillende terreinen interviews, data-analyse en onderzoek uit. Voor de Global Customer Value Leadership Award beoordeelt Frost & Sullivan bedrijven op verschillende factoren die bepalend zijn voor de impact voor klanten en de business.

Muthuraman Ramasamy, consulting manager bij Frost & Sullivan hierover: "De procesindustrie is sterk aan het veranderen richting een markt waarin nieuwe kansen en mogelijkheden proactief worden opgepakt. Ook Yokogawa ontwikkelt zich om van nog meer waarde te zijn voor hun wereldwijde klantenbestand. Eén van de dingen waarin dat duidelijk zichtbaar is, zijn de strategische overnames. Tot de bedrijven die zijn overgenomen, behoren Industrial Evolution, Inc, een aanbieder van cloud-gebaseerde diensten, en KBC Advanced Technologies plc, dat hoogwaardige software en diensten biedt voor de olie- en gasindustrie. Ook de overname van Soteica Visual Mesa, LLC, leverancier van oplossingen voor energiebeheer, hoort in dat rijtje thuis. Deze strategische overnames zorgen voor meer differentiatie in Yokogawa's waarde voor klanten."

Aangemoedigd door de award blijft Yokogawa zich inzetten voor haar klanten en zich onderscheiden met uiterst betrouwbare producten en diensten die gebaseerd zijn op de jarenlange kennis die het bedrijf de afgelopen jaren heeft opgebouwd. Daarmee geeft Yokogawa dagelijks invulling aan de slogan Co-innovating tomorrow®, en blijft het bedrijf waarde creëren met klanten.

Over Frost & Sullivan
Frost & Sullivan, met hoofdkantoor in Californië, is een wereldwijd opererend onderzoeks- en adviesbureau dat in opdracht onderzoek uitvoert en adviseert en zelfstandig marktonderzoek en technische analyses doet. Het bedrijf heeft meer dan 40 onderzoeks- en verkoopkantoren wereldwijd. Frost & Sullivan werkt met klanten samen aan optimale benutting van innovaties voor wereldwijde uitdagingen en groeimogelijkheden. Al meer dan 50 jaar ontwikkelt het bedrijf groeistrategieën voor de wereldwijde top 1000-bedrijven, opkomende markten, de openbare sector en investeerders. 


Over Yokogawa
Yokogawa’s wereldwijde netwerk van 114 bedrijven omspant 59 landen. Sinds de oprichting in 1915 is het bedrijf, dat een omzet heeft van 3,7 miljard US$, actief met hoogwaardige research en innovatie. De kernactiviteiten van Yokogawa omvatten industriële automatisering en besturing, test- en meetapparatuur, informatiesystemen, luchtvaart en andere industrietakken. De industriële automatiseringsdivisie speelt een vitale rol voor een groot aantal industrieën, waaronder de olie-, chemie-, LNG-, energie- staal-, papier-, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie.  Meer informatie over Yokogawa is te vinden op de website www.yokogawa.com.

 


Top