Werken met de Agile SCRUM methode

Co-innovatie met Agile SCRUM Yokogawa legt de basis voor een duurzame toekomst met innovatieve, industriële automatiseringsoplossingen. Vindingrijkheid en creativiteit zijn daarbij essentieel. Daarom zijn we begonnen met Agile SCRUM Squad-teams met thema’s als veiligheidsoplossingen en hernieuwbare energie. Nieuwe manier van […]

Agile Scrum

Co-innovatie met Agile SCRUM
Yokogawa legt de basis voor een duurzame toekomst met innovatieve, industriële automatiseringsoplossingen. Vindingrijkheid en creativiteit zijn daarbij essentieel. Daarom zijn we begonnen met Agile SCRUM Squad-teams met thema’s als veiligheidsoplossingen en hernieuwbare energie.

Nieuwe manier van werken
Als accountmanager verkoop ik onze veiligheidsoplossingen voornamelijk aan bestaande klanten in gevestigde markten. Daarnaast ben ik ook een (gecertificeerde) Agile SCRUM Product Owner. In die rol concentreer ik me volledig op nieuwe markten.

Gefocust en toch flexibel
Voor mij is het een hele uitdaging om uit te zoeken hoe we waarde kunnen toevoegen aan deze nieuwe markten. Onze producten, diensten en aanpak zijn totaal verschillend. Het creëert eigenlijk behoorlijk wat chaos, wat goed is om creatief te worden. Om echter gefocust te blijven terwijl we flexibel zijn, gebruiken we de Agile SCRUM-methodologie.

Agile SCRUM vlog
Bekijk deze video en leer wat werken op de Agile SCRUM manier betekent en waarom het zo nuttig is:

[ot-video][/ot-video]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven