Terugblik op Pumps & Valves Rotterdam

Vorige week vond de 5e editie van de Pumps & Valves plaats in Rotterdam Ahoy. Met meer dan 250 exposanten oriënteerden bezoekers uit de vloeibare industrie zich op producten, innovaties en kennis. Ook dit jaar was het weer een groot succes. Yokogawa nam dit jaar voor het eerst deel als exposant. Samen met onze partner Perfact Group stonden we klaar op stand H106 voor de bezoekers die hun plantprocessen naar een nieuw niveau wilden brengen met gebruik van Industrial Internet of Things (IIoT).

Vorige week vond de 5e editie van de Pumps & Valves plaats in Rotterdam Ahoy. Met meer dan 250 exposanten oriënteerden bezoekers uit de vloeibare industrie zich op producten, innovaties en kennis. Ook dit jaar was het weer een groot succes.

Yokogawa nam dit jaar voor het eerst deel als exposant. Samen met onze partner Perfact Group stonden we klaar op stand H106 voor de bezoekers die hun plantprocessen naar een nieuw niveau wilden brengen met gebruik van Industrial Internet of Things (IIoT).

Tevens werden er op beide dagen bij onze stand IIoT demosessies gehouden via onze compacte proeffabriek — het Portable Living Lab.

IIoT demosessie via een proeffabriek

Vele bedrijven streven ernaar om hun plantprestaties te verhogen met IIoT. Bij onze stand kregen bezoekers de kans om te ontdekken hoe ons nieuwe IIoT platform hun organisatie kan transformeren.

Bij onze stand kregen bezoekers de kans om ons nieuwe IIoT platform te ontdekken en hoe deze hun organisatie kan transformeren. Samen met Perfact Group hebben we een heuse compacte proeffabriek gebouwd onder de naam van ‘Portable Living Lab’. Het bevat alle Industrie 4.0 technologieën gecombineerd en maakt gebruik van een ‘low code’ IoT platform. Ook bieden we een bibliotheek aan met verschillende kant en klare algoritmes; en gebruikers kunnen ook eigen business kennis of algoritmes invoegen. Het maakt mogelijk eenvoudig voorspellende modellen aan te maken voor assets of proces en real time te monitoren.

Klanten en relaties die vooraf een tijdslot hebben gereserveerd kregen een live demo. Ze werden begeleid door Frank Knobbe (Business Development Manager IIoT Yokogawa) en Maurice Jilderda (Business Development Manager IIoT Perfact Group). De demo’s bij onze stand trokken veel aandacht wat leidde tot een zeer volle stand, altijd leuk om te zien.

Sushi Sensor…om van te smullen!

U heeft de naam vast wel eens ergens voorbij zien komen — de Sushi Sensor. Deze nieuwe sensor is geoptimaliseerd voor IIoT toepassingen en kan kritische parameters controleren. Zo wordt het onderhoud van apparatuur en installatie aanzienlijk verbeterd. Bij onze stand kregen bezoekers de kans om de Sushi Sensor ter plekke te bekijken…en proeven! Onze sushi sensor gebak was zeer populair onder bezoekers.

> Meer info over Sushi Sensor.

Tweede meest bezochte stand

Aan het einde van dag 1 werd er een uitreiking gehouden van de Pumps & Valves European Series Award Nominee 2019. Yokogawa is op de tweede plek geëindigd als best bezochte stand op de beursvloer. We zijn trots op deze tweede plek en zetten onze werkzaamheden voort zoals we deze keer gedaan hebben.

Dag twee was wederom een groot succes met veel bezoekers.

Kortom, we kijken terug op een twee geslaagde beursdagen. Tot de volgende keer!

>> Bekijk hier alle foto’s van Pumps & Valves Rotterdam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven