Aankondiging samenwerking tussen SONNEK Engineering & Yokogawa

SONNEK Engineering & Yokogawa hebben besloten om samen te werken via een officieel Yokogawa Channel Partnership. SONNEK Engineering is een van de toonaangevende vloeibare technologiebedrijven in Roemenië en is al meer dan 13 jaar op de markt. SONNEK Engineering heeft een bewezen ervaring en domeinkennis, ze zijn wendbaar en hebben een vertrouwde relatie met de klanten. Yokogawa biedt geavanceerde technologieën en de garantie van kwaliteit. Als OEM-partner zal SONNEK Engineering yokogawa's technologieën integreren in hun pompoplossingen, waaronder yokogawa's besturings- en instrumentatieproducten.

Op 31 maart 2021 heeft SONNEK Engineering, vertegenwoordigd door Managing Director Emilian Ghita & Yokogawa, vertegenwoordigd door Country Manager Yuko Iizuka, de Channel Partner Agreement ondertekend.

Inleiding tot het Channel Management Programma

Yokogawa Europe Channel Management-programma is gericht op bundeling van Yokogawa's technologie met partners om de waarde voor klanten verder uit te breiden. Sinds de lancering in 2017 heeft Yokogawa verschillende partners aan het programma toegevoegd die onze gezamenlijke klanten met succes hebben geholpen om ongeëvenaarde waarde van de partnerschappen in de markt te ontvangen. De visie is op zoek naar meer partners om het gebruik van Yokogawa's technologie in toepassingen en diensten met toegevoegde waarde te verbreden, e.g.in de energietransitie, hernieuwbare energie, water & afval en energie-industrie.

Voor meer informatie over het Channel programma in Nederland neemt u contact op met Harrie Bruinenberg +31 88 464 1872 Harrie.Bruinenberg@yokogawa.com. Meer informatie over het Channel Partner Programma is te vinden via de volgende link https://www.yokogawa.com/nl/support/channel-partner-program/.

Over SONNEK Engineering

SONNEK Engineering Group, opgericht in 1930 in Oostenrijk, is gespecialiseerd in pompen en ontwikkelt kant-en-klare vloeistoftechnologie-installaties voor de olie-, chemische, metaal-, bouw-, farmaceutische en voedingsindustrie, evenals de energie-industrie, waaronder waterkracht, minerale oliën en biobrandstoffen. In 2007 breidde de Groep haar locaties uit naar Roemenië en werd SONNEK Engineering opgericht in Sibiu. Tijdens de jaren van exploitatie heeft SONNEK Engineering meer dan 5 strategische projecten voltooid in de olie- en gasindustrie. SONNEK Engineering richt zich op investerings- en bedrijfsreductiekosten en milieutechnologieën door nieuwe modulaire oplossingen te ontwikkelen voor geproduceerde waterbehandeling en modules voor het stimuleren van transportgas op olievelden.


Top