Nieuw slogan van Yokogawa: Co-innovating tomorrow

Co-innovating tomorrow

Amersfoort, The Netherlands - 31 augustus 2015 
 
Yokogawa heeft een corporate slogan ontwikkeld dat de samenwerking met klanten bij het creëren van waarde en groei centraal stelt. De slogan ‘Co-innovating tomorrow’ wordt wereldwijd op 1 september gelanceerd ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van Yokogawa. 

The corporate brand slogan

Co-innovating tomorrow

De keuze voor een nieuw slogan wordt mede ingegeven door de veranderende omgeving waarin Yokogawa actief is; een gevolg van globalisering en toegenomen integratie van informatie, producten en systemen. Op basis van deze ontwikkelingen heeft Yokogawa een lange termijn visie ontwikkeld: “door proces co-innovatie, creëert Yokogawa samen met klanten meer waarde voor een betere toekomst.”
Om deze visie met betrokkenen te delen en medewerkers te stimuleren om mee te werken aan dit initiatief, ontwikkelde Yokogawa de slogan Co-innovating tomorrow. 

Over Co-innovating 
De term Co-innovating symboliseert Yokogawa’s drive om in langdurige en nauwe samenwerking met klanten oplossingen te ontwikkelen die waarde toevoegen. Met ‘tomorrow’ benadrukt het bedrijf dat stap voor stap aan een betere toekomst wordt gewerkt. Met de slogan en de samenwerking wil Yokogawa de vertrouwensband met klanten nog verder versterken. 

Over Process Co-Innovation
Process Co-Innovation is een automatiseringsconcept dat betrekking heeft op alle meet-, besturings- en informatietechnologieën van Yokogawa. Binnen het concept werkt Yokogawa zowel aan de optimalisatie van productieprocessen alsook van materiaal- en informatiestromen binnen en tussen bedrijven en bedrijfsketens. Het concept omvat alle Yokogawa-oplossingen; de samenwerking met klanten bij het creëren van waarde is daarin geworteld. 

Over Yokogawa
Yokogawa’s wereldwijde netwerk van 88 bedrijven omspant 56 landen. Sinds de oprichting in 1915 is het bedrijf, dat een omzet heeft van 3,5 miljard US$, actief met hoogwaardige research en innovatie. De kernactiviteiten van Yokogawa omvatten industriële automatisering en besturing, test- en meetapparatuur, informatiesystemen en industriële dienstverlening. De industriële automatiseringsdivisie speelt een vitale rol voor een groot aantal industrieën, waaronder de olie-, chemie-, LNG-, energie- staal-, papier-, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Meer informatie over Yokogawa is te vinden op de website www.yokogawa.com.


Top