Nieuwe Yokogawa divisie richt zich op uitbouw besturingsactiviteiten via Industrieel IoT

 

Amersfoort, The Netherlands - 07 november, 2016 

Yokogawa heeft de Architecture Development Division California opgericht. Deze nieuwe divisie richt zich op de ontwikkeling van architecturen voor het Industrial Internet of Things (IIoT). 

Om de operationele efficiëntie en productiviteit te verbeteren met IIoT is een robuuste en tegelijkertijd flexibele architectuur nodig. Om de ontwikkeling van de hiervoor noodzakelijke technologieën te stimuleren, richtte Yokogawa de Architecture Development Division California op. Nieuwe technologieën op dit gebied worden dagelijks gevolgd waarbij nauwe samenwerking wordt gezocht met partnerbedrijven. De nieuwe divisie wordt gevestigd aan de westkust van de Verenigde Staten, het centrum van R&D-activiteit van tal van technologiebedrijven. De medewerkers vormen een mix van Yokogawa-engineers die uitgebreide kennis hebben van Yokogawa-producten en -systemen en lokale engineers die vertrouwd zijn met verschillende IT-terreinen. 

De divisie zal zich later ook gaan richten op services die gebruikmaken van IIoT en cloud computing. Naar verwachting zal het aantal personeelsleden in de komende vijf jaar doorgroeien naar 50. Met de nieuwe divisie versnelt Yokogawa de ontwikkeling van hoogwaardige IIoT-architectuur met de bedoeling om klanten veiliger en gebruiksvriendelijker oplossingen te bieden.


Top