Y NOW 2021: autonome operaties realiseren

Datum: nov 2 - 4, 2021
Locatie: Virtueel evenement
Website: https://ynowlive.com

Y NOW 2021 Realizing Autonomous Operations Image

Industriële autonomie is de ultieme bestemming in elke digitale transformatie reis. Autonome operaties beschikken over leer- en aanpassingsvermogen dat geautomatiseerde reacties op nieuwe situaties mogelijk maakt zonder interactie van de menselijke operator.

Ze kunnen zich snel aanpassen aan marktverstoringen en profiteren van verbeterde veiligheid, hogere betrouwbaarheid, verhoogde efficiëntie, lagere kosten en een snellere time-to-market. Y Now 2021 laat zien hoe autonome activiteiten kunnen worden gerealiseerd.

Y NOW thema’s

Diverse sprekers concentreren zich op 5 kernthema's die van belang zijn voor de verwezenlijking van autonome operaties:

Y Now 2021 Supply Chain Management

Na de disruptie van de afgelopen periode kunt u zien hoe u nieuw gevonden veerkracht kunt inzetten om een vraaggestuurd bedrijfsmodel te leveren.

Y Now 2021 Energy Production Management

Leer de nieuwste best practices voor het balanceren van energie- en productiebeheer in een snel veranderende omgeving met steeds meer verstorende factoren.

Y Now 2021 Asset Performance Management

Meer doen met dezelfde apparatuur vereist nieuwe oplossingen die gebruikmaken van Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (ML), digital twin-technologieën en werkprocessen voor een betere Application Performance Management (APM)

Y Now 2021 Operational Risk Management

Leer van case studies over hoe cybersecurity, werkprocessen en digitale technologieën de safety, operationele discipline en veerkracht verbeteren.

Y Now 2021 On The Edge:  IIoT, Cloud, Edge. 5G

De IIoT, Cloud, Edge, 5G en geavanceerde analyses hebben een technologisch keerpunt gecreëerd. Early adopters onthullen de hoogtepunten en resultaten van de implementatie.

 

Voor wie is dit evenement interessant?

De toenemende samensmelting van zowel IT-OT als business-functionele domeinen vraagt om nieuwe, silo-doorbrekende benaderingen. Dit evenement is bijzonder relevant en een absolute aanrader voor:

  • Digitale, technologie of transformatie verantwoordelijken - om het grote plaatje van de agenda te begrijpen en aan te sturen
  • OT- en IT-management - om te ontdekken waarom de respectievelijke OT- en IT-organisaties hun traditionele vijandige houding moeten veranderen en het zinvoller is om samen te werken
  • Functioneel management (Operaties, Onderhoud, Engineering en Supply Chain) - om te doorgronden hoe hun respectieve functies kunnen worden getransformeerd om een hogere toegevoegde waarde te leveren.

Submit your extract banner

Oproep aan eindgebruikers: deel uw ervaring

Heeft u een verhaal te delen over autonome bedrijfsvoering in uw bedrijf? Voert uw team best practices en bewezen processen uit om meer autonoom te worden? Heeft u het gevoel dat u stappen aan het zetten bent op weg naar meer autonomie? Deel het met andere professionals tijdesn Y NOW!

Wij nodigen alle geïnteresseerde sprekers uit om uiterlijk 16 juli 2021 een samenvatting van uw succesverhaal in de industrie in te dienen bij Yokogawa. De samenvatting moet gericht zijn op een van deze thema's en bevat maximaal 200 woorden:

  1. Supply Chain Management (SCM)
  2. Energie- en productiebeheer
  3. Asset Performance Management (APM)
  4. Operationeel risicobeheer
  5. IIoT, Cloud, Edge, 5G en geavanceerde analyse

Gebruik alstublieft deze template en stuur de samenvatting naar ynowlive@yokogawa.com

 

Download Template


Top