Yokogawa en Source Medical kondigen samenwerking aan voor maatschappelijk welzijn

Source Medical, een toonaangevende leverancier van kant-en-klare oplossingen voor de gezondheidszorg en Yokogawa kondigen een partnerschap aan dat de beste technologie en diensten combineert om samen waarde te creëren voor het welzijn van de samenleving door middel van samenwerkingsactiviteiten in de gezondheidszorg.

De samenwerking combineert de expertise van Source Medical en de digitale technologieën van Yokogawa om de digitale transformatie van gezondheidszorgsystemen te ondersteunen, laboratorium- en supply chain-processen te verbeteren, kosten te verlagen en de patiëntveiligheid te verbeteren.

Yokogawa is verheugd om deze samenwerking met Source Medical aan te gaan en tegelijkertijd de gezondheidszorgsector te ondersteunen en bij te dragen aan Sustainable Development doelen 'Good Health and Well-Being' en 'Partnerships for the Goals'.

Op 15 september 2021 heeft Source Medical, vertegenwoordigd door CEO Ian Roberts, Quality Assurance and Regulatory Affairs Director Reanne Hamilton en Commercial Manager Varun Bitra en Yokogawa, vertegenwoordigd door Managing Director Carl Ramsden en New Business and Digital Enterprise Solutions Manager Donal Bourke, de Channel Partner Agreement afgerond.

Over Source Medical

Source Medical is een onafhankelijk in het Verenigd Koninkrijk gevestigd bedrijf voor inkoop- en technologieoplossingen voor de gezondheidszorg, gespecialiseerd in het leveren van kant-en-klare gezondheidszorgoplossingen. Source Medical is een dochteronderneming van de Carbon 10 Group en levert diensten aan de NHS, particuliere gezondheidszorg & welzijn organisaties, verzorgingstehuizen en de voedingsindustrie.

Source Medical richt zich op het verlichten van de pijnpunten waarmee zorgorganisaties worden geconfronteerd door de introductie en implementatie van innovatieve technologische oplossingen, ontworpen om de besluitvormingsprocessen van hun klanten te verrijken met real-time gegevens.

Van op maat gemaakte standaardisatie- en vervangingsprogramma's voor apparatuur tot het vinden van innovatieve technologieën die klinische processen ondersteunen en operationele druk verlichten; Source Medical is ervan overtuigd dat de samenwerking van toegevoegde waarde is voor alle klanten.

Gerelateerde Industrieën

  • Pharma

    Yokogawa

    Yokogawa is enabling innovation and digitalization of Europe’s pharmaceutical industry; ensuring stable and reliable supply of medicines to patients.

    Meer

Top