Ontdek wat er komt kijken bij de productie van groene waterstof

Overweegt u om waterstof in te zetten voor uw fabriek?

Overweegt u om waterstof in te zetten voor uw fabriek?

Bezoek dan het Hydrohub MegaWatt Test Centre onderzoeksproject en ontdek *live* wat er komt kijken bij de productie van groene waterstof op grote schaal. Het consortium van de grote waterstof-testlocatie in Groningen dat bestuurd wordt door de automatisering en engineers van Yokogawa deelt graag haar kennis met u!

Testlocatie met druktransmitters, controlekamer en serverruimte van Yokogawa

De EntranCe projectleider begeleid bezoekers rond en vertelt meer over de Alkaline- en de PEM Electrolyzers, de utilities met diverse Yokogawa druktransmitters en natuurlijk Yokogawa's controlekamer en serverruimte, het kloppend hart van deze demosite.

Met een overzicht van de tools die Yokogawa samen met haar partners inzet wordt het helder hoe we groene waterstof op grote schaal op gaan wekken.

Rondleiding Hydrohub MegaWatt Test Centre aanvragen

We zijn super trots op deze testlocatie en delen onze kennis graag met relaties en eindgebruikers. Wilt u meer informatie of heeft u interesse om in een rondleiding samen met uw collega’s? Neem dan contact op met marketing.nl@yokogawa.com

Gerelateerde Industrieën

  • Hernieuwbare Energie

    Hernieuwbare energie helpt het milieu te beschermen. In vergelijking met conventionele energiebronnen zijn er echter bepaalde uitdagingen die een snelle invoering ervan in de weg staan, zoals hogere productiekosten en een grotere instabiliteit van de stroomtoevoer naar het net. Yokogawa levert oplossingen voor duurzame energietoepassingen op het gebied van besturing en instrumentatie om een stabiele bedrijfsvoering te bereiken en de productiviteit van installaties te verbeteren. Hiermee dragen we bij aan de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling.

    Meer

Top