Hoe blijft onze industrie in Europa gelijke tred houden met de wereldeconomie?

Datum: jun 23, 2021 4:15
Locatie: Online live webinar PCIC Europe
Website: https://www.pcic-europe.com/registration-hotel/registration/

Bij onze klanten speelt industriële autonomie een steeds grotere rol, mede vanwege de grote voordelen op het gebied van duurzaamheid. We hebben deze digitale transformatie (DX) reis vertaald naar een interessant webinar. Gepresenteerd door een van onze IA2IA experts: Patrick Kools, die inspirerend spreekt over dit onderwerp. Met interessante praktijkervaringen en de stelling: hoe houdt onze industrie in Europa gelijke tred met de wereldeconomie?

Introductie van de spreker Patrick Kools

Patrick Kools is sinds 5 jaar werkzaam bij Yokogawa en een Energy Transition Business Executive op het gebied van industriële autonomie. Als Sustainable Industry Leader studeert hij momenteel Sustainable Business aan de Universiteit van Cambridge. En als visionair spreker brengt Patrick mensen en technologie samen, met de focus op hoe onze industrie de wereldwijde concurrentie kan bijbenen en de volgende generatie kan helpen zich te ontwikkelen.

Geïnteresseerd? Bekijk de agenda van het volledige pprogramma/a>. U kunt zich aanmelden voor deze PCIC Europe online conferentie - de kosten bedragen 250 EU - inclusief het Yokogawa webinar.

PCIC Europe virtueel evenement 2021

Dit jaar organiseert PCIC voor de zeventiende keer het Europe Annual Electrical and Automation Knowledge Sharing event. In 3 dagen delen de PCIC kennispartners en sponsors - waaronder Yokogawa - hun industriële ervaringen ondersteund door een white paper.


Top