Trainingsoverzicht

Wil u niet blijven stilstaan maar meegaan met een snel evoluerende moderne wereld ? Misschien is dan nu het tijdstip aangebroken om uw theorie eens op te frissen? Of werd u tot dusver nog niet geconfronteerd met analyse- en flowtechnieken of network solutions en zoveel meer? Of wil u meer te weten komen over de Yokogawa producten en/of systemen?

 

Yokogawa Belgium biedt u:

TRAININGEN
Zowel ‘merkonafhankelijke’ trainingen (bv. Analytical University, Flow University) alsook trainingen specifiek gericht op een Yokogawa product en/of systeem. Deze trainingen helpen u uw vaardigheden en expertise in gebruik en ontwikkeling van uw applicatie verder te ontplooien. Trainingen gaan steeds door in de kantoren van Yokogawa Belgium te Zaventem, tenzij anders vermeld in de kalender. 
Cursusmateriaal, lunch en drank zijn steeds inbegrepen in de prijs!
 

OPEN PRESENTATIES/SEMINARIES
Yokogawa seminaries duren doorgaans een ½ dag en hebben als doel u snel een inzicht te geven in de laatste technologieën en trends in ‘measurement & automation’. Deze presentaties geven u een beeld van de verschillende functionaliteiten en toepassingen van Yokogawa producten en/of systemen. De seminaries vinden plaats in de kantoren van Yokogawa Belgium te Zaventem en zijn gratis! 
Drank & lunch worden u eveneens kosteloos aangeboden!
 

LUNCH & LEARN
Tijdens onze Lunch&Learn sessies delen wij informatie over de laatste technologische ontwikkelingen en producten. Deze sessies worden bij de klant georganiseerd en zijn volledig gratis. Er kan gekozen worden uit een hele reeks topics. 
Meer informatie vindt u in deze folder.
Onderaan deze pagina vindt u de kalender met een overzicht van alle trainingen en seminaries. Maak snel uw keuze!(*)
(*) Yokogawa behoudt zich het recht een training of presentatie te annuleren of te verplaatsen naar een andere datum, steeds in samenspraak met de klant, indien blijkt dat de opkomst te laag is.


Wenst u meer informatie of heeft u een vraag, bel ons op het nr. 02/719.55.11 of mail naar info@be.yokogawa.com.

INSCHRIJVEN ? Download hier uw inschrijvingsformulier (Word template)
Voor een training / seminaire: Word document

VOLLEDIGE AGENDA HIER

Op zoek naar meer informatie over onze mensen, technologie en oplossingen?

Contact

Top