Industriële IoT

Waarde creëren met een brug tussen OT en IT

Door Big Data, cloud computing, Industrial Internet of Things (IIoT), Industry 4.0 en kunstmatige intelligentie is er een digitale transformatie in de industriële automatisering aan de gang die elk facet van de bedrijfsvoering verandert.

Ook een veranderend personeelsbestand is een belangrijke uitdaging waar het management van een fabriek mee te maken heeft. Aangezien een oudere generatie geschoolde en deskundige werknemers met pensioen gaat, ontstaat de noodzaak om die kennis en expertise door te geven aan een jongere generatie. 

Yokogawa pakt dergelijke uitdagingen aan door de operationele technologie (OT) van een fabriek te verbinden met de infrastructuur van de informatietechnologie (IT). Het Enterprise Automation Framework en andere tools en technieken maakt die brug tussen OT en IT mogelijk. Zo kunnen we - met minder mensen - voorspellende, geautomatiseerde analyses de fabrieksoperaties optimaliseren en een groter rendement genereren.

Creating value through OT-IT convergence

 

Yokogawa’s IIoT-oplossingen

Met oplossingen gebaseerd op de grote zorgen die onze klanten hebben over de activiteiten in hun fabrieken en andere faciliteiten, staat Yokogawa klaar om waarde te creëren:

Middelen

Videos

Overzicht:

Chet Mroz, President & CEO Yokogawa North America, discusses the benefits of IoT at the 2015 ARC Industry Forum in Orlando.

Overzicht:

Satoru Kurosu discusses Yokogawa's 100th anniversary, key message "Co-innovating tomorrow" to deliver new value to customers, and Yokogawa's position in the Industrial Internet of Things (IIoT).

Op zoek naar meer informatie over onze mensen, technologie en oplossingen?

Contact

Top