JOIN voor Plant Managers & IT directeuren


JOIN is een open IIoT-programma die een totaaloplossing biedt van consultancy, cloud, netwerk en sensoren. Deze dichte samenwerking tussen Yokogawa en Perfact ondersteunt onze bedrijfsslogan 'Co-Innovating Tomorrow', omdat we geloven in de kracht van samenwerking en we ernaar streven om uw verwachtingen te overtreffen.

 

Uitdagingen

Tegenwoordig is er een groeiende belangstelling voor de industriële toepassing in fabrieken. Wij begrijpen dat plantmanagers ernaar streven om de Industrial Internet of Things (IIoT) te gebruiken voor het verzamelen en analyseren van gegevens om nuttige inzichten te verkrijgen. Deze inzichten helpen industriële bedrijven om op een efficiëntere manier optimale bedrijfsbeslissingen te nemen. Het gebruik van machinegegevens van apparatuur die gebruik maken van industriële IoT, zoals productiegegevens, helpt uw industriële processen te transformeren. Verbeterde kwaliteitscontrole, duurzame praktijken en preventief onderhoud zijn veelvoorkomende voorbeelden waarbij gegevens een cruciale rol spelen. Verminder uw risico’s en versnel uw installatieprocessen met JOIN.

 

Oplossingen

Ontwikkelingen rondom IIoT vormt vaak een uitdaging voor veel organisaties. Dat is niet gek, want u heeft speciale competenties en technieken nodig om succesvol om te gaan met internet en automatisering. Bovendien moet alles moet geïntegreerd worden in het bedrijfsproces. Hét cruciale ingrediënt voor succes in IIoT is echter: de samenwerking tussen business en IT (partners). Om alle onderdelen optimaal te integreren heeft u een partner nodig die overzicht houdt en alles op elkaar afstemt.

JOIN is een IIoT ecosysteem integrator die een complete totaaloplossing biedt voor alle industrie 4.0 gerelateerde zaken. Het is een open samenwerkingsplatform met Value Added Resellers (VAR), Original Equipment Manufacturers (OEM) of Maintenance Service Providers (MSP) die waarde kunnen toevoegen. Daarnaast fungeert JOIN als een complete waardeketen en biedt het een open architectuur cloud platform dat flexibel en schaalbaar is. Het platform is leveranciersonafhankelijk en kan vele protocollen verwerken. Verder bevat het een bibliotheek met diverse kant-en-klare algoritmes en dashboards. Klanten kunnen ook hun eigen bedrijfskennis of algoritmes inbrengen. Daarnaast biedt JOIN de mogelijkheid om de domeinen OT, IT (IIoT) en Business Management op een veilige manier aan elkaar te koppelen.

Yokogawa streeft ernaar om klanten te helpen bij het analyseren van alle relevante fabrieksgegevens en deze om te zetten in bedrijfswaarde, zoals het verbeteren van de productierendementen, het optimaliseren van de onderhoudskosten, het maximaliseren van de lijnproductiviteit, en het bijhouden van het gebruik van resources in real time om te voldoen aan de bedrijfs-, productie- en regelgevingsdoelstellingen.

 

Voordelen

  • Het realiseren van ‘smart factory’ door het effectief beheren van aangesloten draadloze sensoren (zoals Sushi Sensor) en apparaten.
  • Vermijden van ongeplande plantstilstand dankzij preventief onderhoud om zo uw winstgevendheid optimaliseren. 
  • Gestroomlijnde bedrijfsprocessen dankzij op afstand geautomatiseerd processen aan te sturen.
  • Gebruiksvriendelijk en schaalbaar platform en dashboards, zodat u kennis kunt vastleggen en automatiseren.
  • Kostenreductie door slimmer gebruik van middelen.

 

 

Meer info? Volg JOIN op LinkedIn.

Op zoek naar meer informatie over onze mensen, technologie en oplossingen?

Contact

Top